(Ver)kopen of verbouwen?

Heeft u verhuisplannen? Als u op uw zoektocht naar een nieuw huis de prijzen heeft bekeken, dan weet u dat de huizenprijzen wat zijn gedaald. Dat komt onder andere door de stijging van de hypotheekrente. Grote banken verwachten dat deze trend zich doorzet in 2023 en dat de markt in de loop van 2024 stabiliseert. De verwachtingen zijn wel met een forse slag om de arm, mede door de oorlog in Oekraïne.

Twijfelt u of verhuizen nu een goed idee is? U kunt er ook voor kiezen om uw huidige woning te verbouwen. U blijft in uw vertrouwde buurt, u creëert meer woongenot en een waardevermeerdering van uw huis. Bedenk wel dat een smaakgevoelige nieuwe keuken of badkamer de waarde van uw woning minder laat stijgen dan een verduurzaming. Steeds meer mensen immers geven de voorkeur aan een huis met een hoog energielabel. Hulp nodig bij uw keuze tussen (ver)kopen en verbouwen? Wij helpen u graag met inzicht in uw financiële mogelijkheden.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945