ZWA_icons_particulier strook

We vertellen u graag ons verhaal

Er bestaan steeds meer mogelijkheden om uw financiële huishouding zelf online te regelen. Zo verdwijnen kleine kantoren van banken steeds vaker uit de dorpen. En moet u naar een stad om uw financiële situatie persoonlijk te bespreken met een adviseur.

Wij hechten veel waarde aan onze lokale rol. Dichtbij de mensen, toegankelijk en persoonlijk - in het gedachtegoed van grondlegger Leo Zwaans. Bij ons staat de deur altijd open. Wij kennen u persoonlijk. En dat blijft ook zo. Zwaans Assurantie & Adviesburo is al meer dan 65 jaar een deskundige partner voor zowel bedrijven als particulieren als het gaat om onafhankelijk financieel advies. Voor de meeste mensen zijn financiële producten complex en ingewikkeld. Wij hechten belang aan een heldere uitleg hiervan volgens de geldende gedragsregels voor assurantiekantoren.

Zwaans Assurantie & Adviesburo is aangesloten bij RAIA en wij mogen het keurmerk Erkend Hypotheekadviseur voeren. Dat betekent onder andere dat al onze medewerkers continue worden bijgeschoold. Wij werken samen met Polaris Assuradeuren B.V., op basis van de ongebonden, selectieve bemiddeling. Dit wil zeggen: de assurantietussenpersoon is niet gebonden aan de gevolmachtigd agent en kan naar eigen keuze een andere verzekeraar benaderen. De bemiddeling is wel selectief: de assurantietussenpersoon plaatst het risico namelijk via de gevolmachtigd agent bij een vooraf geselecteerde groep verzekeraars. Onze openingstijden: maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.00 uur. U kunt ons dienstverleningsdocument hier downloaden.

“Betrokken en persoonlijk. Ik voel me altijd welkom. Ik raad iedereen in mijn omgeving de dienstverlening van dit bedrijf aan.”
— Lowie van Gorp via Facebook

Wij staan graag voor u klaar

Tegenwoordig zoekt u bijna alles online op, ook bij ons. Toch staan wij u ook graag persoonlijk te woord. De koffie staat altijd klaar, uiteraard met een stuk peperkoek. Loop gerust binnen. Er is altijd iemand aanwezig van ons team:

Robert van Heijst: eigenaar en all round adviseur van Zwaans Assurantie & Adviesburo. In 2002 heeft hij het stokje van Leo Zwaans overgenomen. Aanwezig: ma-vr 08.30 - 17.00 uur.

Natasja Doesburg - Damen: allround medewerkster binnendienst.
Aanwezig: ma, di en do 8.30 - 17.00 uur.

Christine de Visser - van der Zwaan: schadecorrepondent en allround medewerkster binnendienst.
Aanwezig: ma-vr 8.30 - 12.00 uur.

Brenda van Woerkum:  schadecorrepondent
Aanwezig: ma, di, vr 9.00 - 17.30 uur.

Lieneke Kruis: allround medewerkster binnendienst.
Aanwezig: di, wo, do 09.00 - 17.30 uur.

Tineke de Jong-Schellekens: allround medewerkster binnendienst.
Aanwezig: ma, do, vr 08.30 - 17.00 uur.

Chiel van Heijst: junior binnendienst medewerker schadeverzekeringen
ma-vr 08.30 - 17.30 uur.

Marjon Bergmans. allround medewerkster binnendienst.
Aanwezig: di, wo, vr 9.00 - 17.30 uur, do 9.00 - 12.00 uur.

 

homepage_foto_002

Robert van Heijst

Eigenaar & All round adviseur
team2

Natasja Doesburg

All round medewerkster binnendienst
team5

Lieneke Kruis

All round medewerkster binnendienst
DSC_0029_LR

Christine de Visser

All round medewerkster binnendienst
team1

Tineke de Jong

All round medewerkster binnendienst
Chiel_HR

Chiel van Heijst

Junior adviseur