ZWA_icons_particulier strook

We vertellen je graag ons verhaal

Er bestaan tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om je financiële huishouding zelf online te regelen. Zo verdwijnen kleine kantoren van banken steeds vaker uit de dorpen. En moet je naar een stad om je financiële situatie persoonlijk te bespreken met een adviseur.

Wij hechten veel waarde aan onze lokale rol. Dichtbij de mensen, toegankelijk en persoonlijk - in het gedachtegoed van grondlegger Leo Zwaans. Bij ons staat de deur altijd open. We kennen je persoonlijk. En dat blijft ook zo. Zwaans Assurantie & Adviesburo is al meer dan 65 jaar een deskundige partner voor zowel bedrijven als particulieren als het gaat om onafhankelijk financieel advies. Voor de meeste mensen zijn financiële producten complex en ingewikkeld. Wij vinden een heldere uitleg belangrijk. Natuurlijk volgens de geldende gedragsregels voor assurantiekantoren.

Zwaans Assurantie & Adviesburo is aangesloten bij RMIA en wij mogen het keurmerk Erkend Hypotheekadviseur voeren. Dat betekent onder andere dat al onze medewerkers continue worden bijgeschoold.

Wij werken samen met Polaris Assuradeuren B.V., op basis van de ongebonden, selectieve bemiddeling. De assurantietussenpersoon is niet gebonden aan de gevolmachtigd agent en kan naar eigen keuze een andere verzekeraar benaderen. De bemiddeling is wel selectief: de assurantietussenpersoon plaatst het risico namelijk via de gevolmachtigd agent bij een vooraf geselecteerde groep verzekeraars.

Onze openingstijden: maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.30 uur.

Je kunt ons dienstverleningsdocument hier downloaden.

“Betrokken en persoonlijk. Ik voel me altijd welkom. Ik raad iedereen in mijn omgeving de dienstverlening van dit bedrijf aan.”
— Lowie van Gorp via Facebook

Wij staan voor je klaar!

Tegenwoordig zoeken we bijna alles online op, ook bij ons. Toch staan wij je ook graag persoonlijk te woord. De koffie staat altijd klaar, uiteraard met een stuk peperkoek. Loop gerust binnen. Er is altijd iemand aanwezig van ons team:

PC202120

Robert van Heijst

Eigenaar en allround adviseur
PC202752

Lieneke Kruis

Allround medewerkster binnendienst
PC202693

Christine de Visser

Allround medewerkster zakelijke binnendienst en schadecorrespondent
PC202437

Tineke de Jong

Allround medewerkster binnendienst
PC202195

Chiel van Heijst

Adviseur binnendienst en buitendienst
PC202458

Brenda van Woerkum

Schadecorrespondent
Zwaans_achtergrond blauw tbv foto rowie_foto volgt

Sonja van Diemen

Allround medewerkster binnendienst