Wist u dat schade door cybercrime niet gedekt is door uw aansprakelijkheidsverzekering?

Bedrijven ondervinden steeds meer hinder van cybercriminaliteit: fraude, diefstal of afpersing via internet. De schade die hieruit voorvloeit is heel divers. Computers kunnen onbruikbaar worden. Privacygevoelige gegevens kunnen gestolen worden van uw klanten en deze gedupeerden stellen u aansprakelijk. De operationele continuïteit van uw bedrijf is in gevaar bij een systeemuitval.

Deloitte schatte het totale waardeverlies door cyberrisico’s voor de grootste Nederlandse bedrijven en overheid in 2016 in op 10 miljard euro per jaar (bron: Verbond van verzekeraars).

Het verzekeren van cyberrisico’s is voor de meeste bedrijven niet vanzelfsprekend. Dat komt omdat het bewustzijn van de risico’s onder bedrijven laag is. En daardoor bedrijven denken dat cybercrime wordt gedekt door bestaande verzekeringen, terwijl dat meestal niet het geval is.

Vraag een gratis Cyberrisk scan aan om te kijken welke risico’s u loopt en wat u daar aan kan doen. Dat kunt u nu meteen doen door te bellen met Robert op 06-22 03 66 65 of door een mail te sturen naar robert@zwaans-verzekeringen.nl dan bel ik u terug voor een afspraak.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945