Webshop of nepshop?

December cadeaumaand! Met feesten als Sinterklaas en Kerstmis pakken we letterlijk en figuurlijk graag uit. We kopen allerlei kleine aardigheden en grote geschenken in winkels en online. Dat deze tijd is aangebroken weten oplichters helaas ook. Ze spelen hierop in met nepaanbiedingen en schijnadvertenties. Ze lijken vaak te mooi om waar te zijn. En dat zijn ze dan ook.

Gaat u uw decemberaankopen online doen? Wees bedacht of u te maken heeft met een echte webshop of een nepshop. Hoe? Met de website zowerktfraude.nl! In dit initiatief van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) kruipt u in de huid van fraudeurs. Zo ontdekt u welke trucs ze gebruiken en leert u fraude herkennen én voorkomen. Van babbeltrucs en datingfraude tot nep-webshops en oplichting op tweedehands platformen zoals Marktplaats. ‘Want’, zegt de NVB, ‘kennis van fraude is de belangrijkste sleutel tot het voorkomen ervan.’

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945