Wanneer nieuwe auto verzekeren?

Heeft u een nieuwe (tweedehandse) auto gekocht? Wist u dat u deze direct bij aanschaf moet verzekeren? Wij merken dat mensen de noodzaak hiervan niet altijd inzien. Ze rijden met de nieuwe auto vanaf de aankooplocatie naar huis. En maken thuis pas de verzekering in orde. Soms wordt de autoverzekering zelfs nog langer uitgesteld. U loopt dan het risico op een flinke boete. Want er geldt een wettelijk verzekeringsplicht zodra u eigenaar en kentekenhouder van een auto bent geworden. En stel dat u een aanrijding krijgt. Dan is de schade voor uw eigen rekening.

Voorkom onnodige boetes en ongedekte schade. Neem voordat u met uw nieuwe auto de weg opgaat contact met ons op. Wij helpen u met een passende nieuwe verzekering of met de wijziging van uw bestaande polis.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945