Voorkom verstopte dakgoot

Ondanks dat juli en augustus wat natter waren dan gewoonlijk, verloopt de zomer van 2023 qua temperatuur en zonuren niet veel anders dan andere zomers. In de media wordt nu veel gesproken over de komst van El Niño. Net als La Niña beïnvloedt dit natuurverschijnsel de regenval en temperatuur. Hoewel de gevolgen van de weersveranderingen in grote delen van de wereld merkbaar zijn, is het effect in Nederland minimaal.

Onderhouds- en schadebedrijven geven aan dat huiseigenaren over het algemeen te weinig onderhoud plegen aan hun woning. Daardoor neemt de kans op schades door verstopte dakgoten toe. Zeker als in het najaar de blaadjes weer gaan vallen. Het is daarom verstandig uw dakgoten en regenpijpen te controleren en schoon te maken. Want waterschade door slecht onderhoud (zoals een verstopte afvoer) wordt niet vergoed. Heeft u vragen? Wij horen het graag van u!

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945