Uw werkzame leven in coronatijd

De arbeidsmarkt staat op z’n kop sinds de coronacrisis. Pakketbezorgers, zorgverleners, leraren en webshops draaien overuren. Terwijl bij medewerkers in de horeca, toerisme en evenementenorganisatie de werkzaamheden sterk zijn afgenomen. Wordt het ooit weer zoals vóór de uitbraak van COVID-19? Het antwoord op die vraag is onder andere afhankelijk van maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus, snelheid van vaccineren en beschikbare overheidssteun. Welk effect heeft corona op uw werkzame leven?

Is uw baan onzeker geworden en denkt u aan omscholing? Voor geschikte omscholingsmogelijkheden en gerichte arbeidsmarktinformatie kunt u het UWV raadplegen. Heeft u juist plannen om voor uzelf te beginnen, maar twijfelt u aan de slagingskansen in deze crisistijd? Dan kan de Kamer van Koophandel u van dienst zijn.

Voor het effect van uw beroepskeuze op uw particuliere en zakelijke verzekeringen kunt u uiteraard bij ons terecht. Bel ons en wij adviseren u over de best passende oplossingen.

 

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945