Uitvaartverzekering (ongeboren) kind

Bij zwangerschap denkt u uiteraard aan nieuw leven. Een uitvaartverzekering is vast niet het eerste wat u op financieel gebied in orde maakt. Toch is het prettig als ook dat geregeld is. Gelukkig is het bij de meeste uitvaartverzekeraars redelijk eenvoudig een (ongeboren) kind mee te verzekeren als één van de ouders zelf deze verzekering al heeft. Dan is het vaak zo dat een ongeboren kind een beperkte periode automatisch meeverzekerd is. Na die periode moet u het kind zelf bijschrijven. Afhankelijk van de voorwaarden is dat gratis of tegen een ‘kinderpremie’.

Verwacht u een kindje en vraagt u zich af hoe het op uw uitvaartverzekering geregeld is? Wij kijken het graag voor u na. U kunt ook kiezen voor een eigen uitvaartverzekering voor uw kind. In tegenstelling tot het meeverzekeren op de eigen polis, wordt er dan wel waarde opgebouwd.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945