Thuiswerken een blijvertje?

Minder druk op het wegennet en het openbaar vervoer en lagere uitstoot van schadelijke stoffen. Dat waren vóór de corona-uitbraak belangrijke redenen voor de overheid om thuiswerken te stimuleren. Werkend Nederland liep er niet echt warm voor. Nu we door coronamaatregelen ‘moeten’, blijkt het de meeste mensen toch goed te bevallen. We willen zelfs ook na corona één tot drie dagen per week thuis blijven werken. De voordelen van minder reistijd, meer zelfstandig werken en flexibele werktijden wegen schijnbaar voldoende op tegen de nadelen van collega’s missen en de verstoring van de werk-privébalans. (Bron: publicatie ‘Thuiswerken en de coronacrisis’ van Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM).)

Heeft u thuis een werkplek ingericht met zelf aangeschafte spullen? Deze vallen onder uw inboedelverzekering. Zorgt uw werkgever voor kantoorbenodigdheden zoals een bureau, een computer of een telefoon? Hij/zij is aansprakelijk voor schade aan deze spullen. Zeker weten of uw verzekeringen voldoende dekking geven voor uw specifieke situatie? Wij kijken het graag voor u na.

Verzekeringen, hypotheken en financiële planning

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Verzekeren en Hypotheken

Financiële planning en advies

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945