Stijging bouwkosten effect op brandverzekering

Het dagelijks leven blijft duurder worden. De Conjunctuurenquête Nederland meldt: ‘Meer dan de helft van de ondernemers ziet prijsstijgingen als meest zorgelijke ontwikkeling voor hun bedrijf in het komende jaar. Want in hoeverre ondernemers gestegen kosten kunnen doorberekenen aan hun klanten verschilt sterk.’ Ook bouwkosten zijn in de afgelopen jaren explosief gestegen. Dit heeft direct effect op het verzekerde bedrag van uw brandverzekering. Is deze te laag om schade volledig te kunnen herstellen, dan draait u voor het ontbrekende deel zelf op.

Neem het zekere voor het onzekere en check of de verzekerde som overeenstemt met de waarde van het verzekerde object. Wij helpen u graag het te verzekeren bedrag vast te stellen. Voor het bepalen van de waarde brengen wij u in contact met een erkende makelaar of taxateur die de taxatie van uw gebouw(en) en inventaris kan verrichten. Meer weten? Wij horen u graag!

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945