Schadeformulier correct invullen

Betrokken raken bij een aanrijding is een vervelende ervaring. Zeker als mensen gewond raken. Aangedaan door de gebeurtenis, moet u de tegenwoordigheid van geest hebben het schadeformulier correct in te vullen. Dat valt vaak niet mee. Wij geven u een paar tips.

  • Vul samen met de tegenpartij alle vragen van de voorzijde van het schadeformulier in (achterzijde kunt u later doen). Hoe vollediger u bent, hoe beter de verzekeraar de schuldvraag kan beoordelen.
  • Wil de tegenpartij niet meewerken, noteer dan het kenteken.
  • Maak duidelijke foto’s.
  • Noteer gegevens van getuigen (naam, adres, telefoonnummer).

U ondertekent beide het ingevulde formulier. Nu mag u er niets meer aan veranderen. Daarna scheurt u het origineel van de doordruk af, zodat beide betrokkenen een eigen formulier hebben. Bent u het niet eens met wat de tegenpartij op het schadeformulier vermeldt? Onderteken dan niets! Twijfelt u of heeft u hulp nodig? Bel ons! Wij staan u bij met raad en daad.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945