Personeel binnenhalen en behouden met tertiaire arbeidsvoorwaarden

Als u iemand in dienst neemt, maakt u afspraken over de arbeidsvoorwaarden. Met de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bent u ongetwijfeld bekend. Maar kent u ook de tertiaire arbeidsvoorwaarden? Deze worden nogal eens onder de secundaire geschaard, maar er is een betekenisverschil. Bij tertiair gaat het namelijk niet om afspraken die tot uitdrukking komen in geld of een vergoeding. Het gaat wel over voorzieningen en faciliteiten zoals een bedrijfsuitje, elke dag gratis vers fruit, inspirerende werkomgeving, sporten onder werktijd, etc. Hoewel geld en vergoedingen belangrijk zijn, waarderen medewerkers de voorwaarden die op de ‘derde plek’ staan zeer. Hiermee vergroot u de kans om goed personeel binnen te halen en te behouden.

Bovendien hebben blije en vitale medewerkers direct positief effect op verzuim binnen uw bedrijf. Ga daarom aan de slag met tertiaire arbeidsvoorwaarden! Breng in kaart wat u uw werknemers al biedt en wat u nog kunt toevoegen. Meer informatie over verzuim beperken, verkrijgt u bij ons.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945