Pech onderweg

Het is laat. U heeft de hele dag gewerkt en wilt graag naar huis. U stapt in de auto, draait aan de contactsleutel en dan… niets. Al uw verwoede pogingen ten spijt, maar hij start niet. Herkenbaar? Startproblemen staan al jaren in de top tien van meest voorkomende gevallen van autopech. Ook in deze top tien staan een lekke band, accuproblemen, elektrische storingen en verkeerde brandstof getankt. Geen echte autopech, maar wel heel vervelend: uzelf buiten de auto gesloten.

Soms kunt u autopech zelf oplossen. Als dat niet kan, dan kunt u een beroep doen op pechhulp via een (losse) pechhulpdienst of via uw autoverzekering. Uw opties:

  • pechhulp Nederland: voor pech binnen onze landsgrenzen eventueel aangevuld met een woonplaatsdekking (zodat u ook geholpen wordt bij bijvoorbeeld pech thuis op de oprit)
  • pechhulp Europa: als u ook in het buitenland rijdt

Zonder zorgen de weg op? Kom even bij ons langs en we zorgen voor de best passende oplossing.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945