Op risico’s voorbereid

“Uit onderzoek van KVK blijkt dat ondernemers mét kennis van geldzaken beter presteren dan ondernemers die daaraan twijfelen.” Dit zegt Peter Bargon, Directeur Dienstverlening KVK, in Het Geldboek. Dit is een online tool met praktische informatie op het gebied van geldzaken. Zeker de moeite waard eens te bekijken. Wij hebben een aanvulling op de uitspraak: “Ondernemers die hun verzekeringszaken op orde hebben, zijn op alle onzekerheden goed voorbereid.” Daarmee bedoelen we niet dat u alles moet verzekeren. Het is wel slim te weten welke risico’s u loopt. En vervolgens bewust te kiezen welke risico’s u zelf wilt/kunt dragen en welke u beter kunt afdekken.

Uw keuzes hangen af van de werkzaamheden die u doet en waar u kantoor houdt. Ook gezins- en woonomstandigheden spelen een rol. Niets zo persoonlijk als uw eigen verzekeringspakket. Meer weten? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945