Meer airbags en navigatiesystemen gestolen

“Onderdelen als navigatiesystemen, airbags, koplampen en winterbanden zijn steeds vaker doelwit. Ze worden vaak gebruikt voor herstel na schade in Oost-Europa, China en ook in Nederland. De diefstallen vinden vaak plaats door georganiseerde criminele bendes die de gestolen waren verkopen via internet of illegale netwerken.” Dat zegt de Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit (AVc) in hun jaaroverzicht Voertuigdiefstallen over 2016. De exacte cijfers zijn nog niet bekend, maar zij zien een toename van 5% tot 10% in het afgelopen jaar. Dat betekent vele duizenden zaken.

AVc geeft op haar website tips om autodiefstal te voorkomen. U vindt er ook tips voor technische beveiliging, preventie diefstal uit de auto, verkoop van een auto en het voorkomen van aankoop van een gestolen auto.

Is auto-inbraak verzekerd? Dat ligt onder andere aan het soort autoverzekering dat u heeft. Wij zorgen voor de best passende oplossing voor uw auto.

 

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945