Maak overlijden bespreekbaar

In onze moderne tegenwoordige tijd is alles bespreekbaar. Wat vindt u van deze stelling? Bij het verzorgen van verzekeringen komen we regelmatig onderwerpen tegen die voor onze klanten moeilijk zijn om te bespreken. De dood bijvoorbeeld. Als we in het belang van een compleet verzekeringspakket de uitvaartverzekering onder de aandacht brengen, volgt er vaak een ongemakkelijke stilte. Over het eigen overlijden praat men niet graag. Niet als men ziek is en ook niet als men nog gezond volop in het leven staat. En dat terwijl niemand het een fijne gedachte vindt dat nabestaanden moeten opdraaien voor uitvaartkosten.

 

Er komt veel op nabestaanden af na een overlijden. Wat heeft u geregeld rondom uw overlijden? Maak dit taboe bespreekbaar en onderzoek het nut van een uitvaartverzekering. Hiermee zorgt u ervoor dat in ieder geval qua crematie- of begrafeniskosten alles goed geregeld is. Wij helpen u er graag mee.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945