Ken uw inbraakrisico

‘Bijna 40% van de ondernemers krijgt wel eens met een inbraak te maken. De schade hiervan kan hoog oplopen.’ Dit meldt het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Schade bestaat niet alleen uit materiële schade zoals een opengebroken deur of de vermissing van gestolen goederen. Denk ook aan het verlies van belangrijke bedrijfsdocumenten en het gevoel van onveiligheid.

Hoe zit het met de inbraakgevoeligheid van uw bedrijfspand? Als u zicht heeft op de risico’s kunt u passende maatregelen nemen om uw pand en uw personeel te beschermen tegen criminaliteit. We noemen een paar voorbeelden:

  • organisatorische maatregelen: gecertificeerd sleutelbeheer, geen waardevolle spullen in zicht, computer back-up bewaren op andere locatie
  • bouwkundige maatregelen: goed hang- en sluitwerk, rolluiken voor de ramen, goede verlichting, vrij zicht op het pand
  • elektronische maatregelen: alarminstallatie, toegangscontrolesysteem, beveiligingscamera

Wij kunnen u helpen met inzicht in uw inbraakrisico’s, preventiemaatregelen en verzekeringsoplossingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945