Is betimmering of belettering van bestelauto verzekerd?

Een bedrijfsauto of bestelbus is vaak op maat gemaakt op de aard van het bedrijf en de specifieke behoeften. Denk aan de installatie van veiligheidskooien, versterkte vloeren en handige opbergmogelijkheden voor materialen en gereedschap. Hiermee zijn zowel de inhoud van het voertuig als de bestuurder en passagier beschermd. Een ander voorbeeld van een aanpassing is belettering zoals graphics, logo’s en bedrijfsinformatie. Zo is uw bedrijf opvallend en gemakkelijk herkenbaar voor (potentiĆ«le klanten) als het voertuig onderweg is.

 

Wist u dat betimmering en belettering op uw bedrijfsauto of bestelbus niet standaard zijn meeverzekerd? Althans, af-fabriek accessoires vaak wel, maar voor accessoires die later zijn toegevoegd is een aanvullende accessoiredekking nodig. Dit geldt niet alleen voor betimmering en belettering, maar ook voor bijvoorbeeld een dakdragersysteem, trekhaak, treeplanken en/of bullbars en geluidsinstallatie. Heeft u uw bedrijfsvoertuig aangepast? Geef het ons door, zodat wij de dekking van uw bestelautoverzekering kunnen controleren.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945