Ik koop een huis en ik neem mee… mijn hypotheek!

Een mooie variant op ‘Ik ga op reis en ik neem mee…’. Uw meubels, kleren en andere spullen meenemen naar een nieuw huis is logisch. Maar wist u dat u uw hypotheek ook mee kunt nemen? Natuurlijk kunt u bij de verkoop van uw huis uw bestaande hypotheek aflossen en bij aankoop van het nieuwe huis een nieuwe hypotheek kiezen. Maar bent u tevreden over uw huidige hypotheek, waarom zou u die dan niet meenemen? Dit kan met de meeneemregeling of verhuisregeling. Hiermee behoudt u de rente, looptijd en de resterende tijd van de rentevastperiode van uw bestaande hypotheek.

Er zijn wel voorwaarden, onder andere dat de meeneemregeling in de voorwaarden van uw huidige hypotheek moet zijn opgenomen en de geldverstrekker doet opnieuw een inkomenstoets. En als uw nieuwe huis duurder is dan de ‘meeneemhypotheek’ zal een aanvullende hypotheek nodig zijn. Neem contact met ons op als u onze hulp kunt gebruiken bij de keuze hypotheek meenemen of een nieuwe sluiten.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945