Het leven is tijdelijk…

“Het leven is tijdelijk en de dood onvermijdelijk.” Heel logisch, deze tekst uit de jaren tachtig van de Nederlandse popgroep Klein Orkest. Is de mogelijkheid om uw nabestaanden te behoeden tegen financiële problemen na uw overlijden even logisch? Ja, vinden veel hypotheeknemers. Als uw gezin na uw overlijden in het eigen huis kunnen blijven wonen, is dat een geruststellende gedachte. Ja, vinden ook geldverstrekkers die graag terugbetaling van de hypotheek veilig gesteld willen hebben. U regelt dit met de overlijdensrisicoverzekering (ORV). Bij overlijden vóór de einddatum van de verzekering, krijgt de begunstigde een vooraf afgesproken bedrag.

Heeft u langer dan twee jaar geleden een hypotheek en tegelijk een ORV afgesloten? Andere tijden en omstandigheden kunnen aanleiding zijn de ORV aan te passen. Denk aan:
 het verzekerde bedrag verlagen
 een andere persoon meeverzekeren (bijvoorbeeld na een echtscheiding)
 de looptijd inkorten

Benieuwd of premie lager en voorwaarden beter kunnen? Neem contact met ons op en wij kijken graag voor u na of uw ORV nog past bij uw huidige situatie.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945