Grote en kleine stappen bij verduurzamen woning

De prijzen voor gas en stroom zijn op een historisch hoogtepunt. Hoe bespaart u op energiekosten? Onder het motto ‘alle kleine beetjes helpen’ kan dat al met kleine aanpassingen. De bekendste zijn de thermostaat een graadje lager, niet langer dan vijf minuten douchen en naden en kieren dichten met een tochtstrip. Vloer-, spouwmuur- en dakisolatie, zonnepanelen en een warmtepomp zijn ingrijpendere maatregelen om het energieverbruik te beperken. Deze aanpassingen betekenen vaak flinke investeringen. Soms is het mogelijk om hiervoor vanuit de overheid subsidie te krijgen.

 

Kijk voor alle verbeteropties om uw huis duurzaam en energiezuinig te maken op verbeterjehuis.nl van Milieu Centraal. Voor bekostigen van de aanpassingen kunt u denken aan een financiering met uw bestaande of een extra hypotheek of het afsluiten van een lening. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945