Goede voornemens voor het nieuwe jaar

Bij goede voornemens denken wij aan de nieuwjaarswisseling. De regering neemt ‘goede’ voornemens echter ruim drie maanden eerder, op de derde dinsdag van september om precies te zien. Als koning Willem-Alexander op Prinsjesdag de plannen (Troonrede) voorleest, zijn ze nog precies dat: plannen. Deze moeten dan nog worden goedgekeurd door de beide Kamers. Sommigen gaan door, anderen worden aangepast, doorgeschoven of afgelast.

“Meer mensen moeten concreet merken dat het goed gaat”, zei de koning in de Troonrede. Volgens de voorspellingen gaat zo’n 96% van de huishoudens er in 2019 op vooruit. Dat valt te bezien als andere voorspellingen zeggen dat vaste lasten zoals de kosten voor energie, televisie, internet en verzekeringen flink stijgen.

Wij letten scherp op premie en voorwaarden van uw verzekeringen. De prijs-kwaliteitverhouding moet goed zijn en de verzekering moet naadloos aansluiten op uw behoeften en wensen. Kan het nog beter denkt u? Neem contact met ons op en we nemen samen uw verzekeringspakket onder de loep. Als voor 2019 uw goede voornemen is kritisch te zijn op uw uitgaven en besparingen, dan werken wij daar graag aan mee.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945