Goede match uitkeringstermijn bedrijfsschadeverzekering en herstelperiode

Na een calamiteit zoals brand of waterschade kunnen bedrijfsactiviteiten grotendeels of helemaal stil komen te liggen. Terwijl inkomsten gedeeltelijk of geheel wegvallen, lopen vaste kosten zoals personeelskosten en huur gewoon door. Deze financiële gevolgen zijn op te vangen met een bedrijfsschadeverzekering. U kunt aan betalingsverplichtingen blijven voldoen en de continuïteit van uw onderneming is gewaarborgd. Na de schade begint het herstel. Er moeten bijvoorbeeld bouwvergunningen worden aangevraagd, materialen voor de herbouw gekocht en ICT-systemen of machines gerepareerd. Dat kan meer tijd in beslag nemen dan op voorhand gedacht.

 

Als terugkomen op uw ‘oude’ niveau langer duurt dan de uitkeringstermijn van de bedrijfsschadeverzekering, dan heeft u onvoldoende inkomsten om de uitgaven te compenseren. Dat kan zelfs een faillissement van uw bedrijf betekenen. Wij adviseren u dan ook kritisch te zijn op de lengte van de uitkeringstermijn. Dat hoeft u uiteraard niet alleen te doen. Wij helpen u graag.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945