Generatie Z op de arbeidsmarkt

De nieuwste generatie die nu en in de aankomende jaren op de werkvloer komt, is Generatie Z (geboren tussen 1997 – 2012). Deze jongeren kunnen zich geen leven zonder internet en smartphones voorstellen. Voor hen is online contact heel vanzelfsprekend. Zij kijken dan ook compleet anders naar een baan en een werkgever. Zo hechten ze aan vrijheid, dus willen zelf controle hebben over hun toekomst. Hiërarchisch leiderschap past ze niet en duurzaamheid en werkgeluk zijn belangrijke factoren bij een (potentiële) werkgever. (Bron: Intermediair.nl)

 

Voor u als werkgever is dit essentiële informatie. Als u weet wat er bij hen leeft en waar hun behoefte ligt, kunt u hier sneller op inspelen om te voorkomen dat ze door stress en burn-out langdurig thuis komen te zitten. Onderzoek van GGD en RIVM hebben immers uitgewezen dat meer dan de helft van de jongvolwassenen tussen de 16 en 25 jaar psychische klachten ervaart. Informeer bij ons naar de mogelijkheden rondom verzuimpreventie en -verzekering.

Verzekeringen, hypotheken en financiële planning

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Verzekeren en Hypotheken

Financiële planning en advies

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945