Doe de Testamenttest

Staat u er wel eens bij stil wat er met uw bezittingen gebeurt na uw overlijden? En dan vooral met de spullen waar u waarde aan hecht? Denk aan sieraden die al generatieslang in de familie zijn, het wiegje van uw kinderen, de lievelingstrui van een al eerder overleden partner. Als u het belangrijk vindt dat dergelijke waardevolle dingen bij de juiste personen terechtkomen, is een testament een verantwoorde en zorgvuldige stap om de controle over uw nalatenschap te behouden. Met dit juridische document legt u uw wensen vast over de verdeling van uw bezittingen. Hiermee voorkomt u onduidelijkheden en conflicten onder familieleden. Bovendien biedt het de kans om goede doelen of vrienden op te nemen in uw erfenis.

 

Met de Testamenttest kunt u achterhalen wat u nog kunt regelen. Voor een gerust gevoel over de kosten rondom uw begrafenis of crematie is een uitvaartverzekering een goede oplossing. Wij helpen u graag met de best passende vorm.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945