De camper is hot!

‘Sinds de uitbraak van het coronavirus nam het totale aantal campers in Nederland toe tot 152.203 exemplaren op 1 juli 2021,’ meldt Bovag. De camper – zowel nieuw als tweedehands – is hot. ‘Overigens niet alleen bij ouderen’, meldt BOVAG-voorzitter Siewert Gorter. ‘Jongeren pimpen oude busjes en kampeerwagens op waarmee Europa wordt verkend en festivals worden bezocht.’

Qua verzekering is het voor campers niet heel ingewikkeld. Deze moet, net als een auto, verplicht verzekerd zijn voor de wettelijke aansprakelijkheid. Afhankelijk van de leeftijd van de camper en uw voorkeuren, kunt u de verplichte dekking aanvullen met beperkt of volledig casco. En net als bij een autoverzekering, zijn spullen in de camper niet meeverzekerd. Daarvoor kunt u een aanvullende dekking afsluiten.

Naast campers zijn ook caravans heel populair. Wist u dat voor beide vakantiehuizen op wielen andere verzekeringsregels gelden? Wij leggen het u graag uit en helpen u aan de best passende oplossingen.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945