Blij dat ik rij!

Nederlanders zijn enthousiaste autobezitters. In 2018 werden ruim 447 duizend auto’s verkocht. Daarmee reden op 1 januari 2019 ruim 8,5 miljoen personenauto’s in Nederland. De verwachting is dat dat aantal nog hoger wordt. Opvallend daarbij is het stijgende aantal elektrische auto’s waarvan er nu ruim 48 duizend rondrijden. Deze zijn overigens zeer gewild bij het dievengilde. (Bron: ANWB, CBS, AVc)

Toename van diefstal en ernstige verkeersongevallen (vooral door gebruik van mobiele telefoons achter het stuur) zorgen ervoor dat verzekeraars meer schade-uitkeringen moeten betalen. Onherroepelijk betekent dat ook dat zij de premies voor autoverzekeringen verhogen. Bent u hierdoor aan het vergelijken geslagen? Bedenk dat een lagere premie fijn is op dit moment. Maar dat het effect van vergelijken op alleen premie pijnlijk duidelijk wordt als u schade heeft en de dekking tekort schiet. Neem daarom contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat goedkoop geen duurkoop wordt.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945