Bescherm kritieke bedrijfsprocessen tegen hackers

Cybercriminaliteit komt in verschillende vormen voor en ontwikkelt zich razendsnel. Het terrein waarop cybercriminelen zich begeven wordt ook steeds groter. Immers, steeds meer MKB-bedrijven brengen naast bedrijfsprocessen zoals financiën, boekhouding, document, inventaris- en voorraadbeheer ook industriële controlesystemen (ICS) en operationele technologie (OT) online onder. Dat vraagt om specifiekere maatregelen dan de redelijk eenvoudige die u gebruikt om bijvoorbeeld phishing en ransomware te voorkomen.

 

Werkt u binnen uw onderneming met ICS en/of OT? Krijg inzicht met de Security Check Procesautomatisering van het Digital Trust Center of u al genoeg doet om de veiligheid van deze systemen te waarborgen. De gratis zelfscan duurt ongeveer 10 minuten. Na afloop ontvangt u een handige checklist van nog te nemen beveiligingsmaatregelen voor goed beschermde ICS- en OT-apparaten. Voor meer informatie over cybercrimeverzekeringen, kunt u contact met ons opnemen.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945