Bedrijf groeit, brandrisico’s veranderen

Volgens de wet moet u maatregelen nemen om brandgevaarlijke situaties in uw bedrijfspand te voorkomen. Ook verzekeraars stellen bepaalde eisen aan de brandveiligheid van uw bedrijf. De maatregelen die u treft en de verzekeringen die u afsluit kloppen precies met de omstandigheden van dat moment. Maar in de loop van de jaren verandert er nog wel eens wat. Dat betekent ook dat de risico’s veranderen. Een voorbeeld hiervan is meer vraag naar uw product waardoor u de productie moet verhogen en nieuwe machines moet aanschaffen. Misschien verbouwt u uw pand en neemt u meer mensen in dienst. Allemaal zaken waardoor uw bedrijf er nu anders uitziet en die effect hebben op de brandveiligheid. Dat geldt ook in het tegenovergestelde geval als de productie of dienstverlening van uw bedrijf gedeeltelijk of helemaal stopt.

Finfin van Adfiz (het informatieplatform van de branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs) adviseert uw bedrijf regelmatig conform de verzekeringsvoorwaarden te checken om onaangename verrassingen te voorkomen. Wij vullen dit algemene advies graag aan met ons advies voor uw specifieke omstandigheden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945