Aflossingsvrije hypotheek onder de loep

De discussie over de aflossingsvrije hypotheek duurt voort. Met de bewustwordingscampagne ‘Word ook aflossingsblij’ stimuleren de overheid en de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) mensen om vervroegd af te betalen. Dit om te voorkomen dat zij op de einddatum van hun hypotheek in de problemen komen als zij op dat moment lagere inkomsten en/of gebrek aan kapitaal hebben. Het tegengeluid is dat ondanks het verdwijnen van de hypotheekrenteaftrek een aflossingsvrije hypotheek nog steeds het voordeel van lage maandlasten met zich meebrengt. Wel hebben banken afgesproken dat de hypotheek niet hoger mag zijn dan 50% van de waarde van het huis.

De persoonlijke situatie (huis, gezin, inkomen) en wensen voor de toekomst bepalen wat voor u de beste keuze is. Neem daarom contact met ons op om de mogelijkheden van de aflossingsvrije hypotheek in uw situatie onder de loep te nemen.

 

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945