Zijn een zakelijke en een particuliere hypotheek hetzelfde?

Waar of niet waar: een pand is een pand, daarom zit er geen verschil in de financiering ervan. Het antwoord: niet waar. Een zakelijke hypotheek werkt behoorlijk anders dan een privé hypotheek. De zakelijke hypotheek:
– is duurder, door de hogere rente-opslag
– heeft een kortere looptijd, dus sneller aflossen
– heeft hogere eenmalige kosten
– heeft een hogere eigen inleg
– kent hogere boete bij voortijdige beëindiging

Lijkt het u handiger een particuliere hypotheek te nemen voor de aankoop van een bedrijfspand? Dat kan helaas niet, omdat een woonbestemming anders is dan een bedrijfsbestemming. Tenzij u uw bedrijf aan huis heeft, dan zijn er eventueel wel mogelijkheden voor een particuliere hypotheek.
Algemene informatie over de zakelijke hypotheek en andere bedrijfsfinancieringen vindt u op ondernemersplein.nl. Voor maatwerk, dus een passende oplossing voor uw bedrijfs- en persoonlijke situatie, neemt u natuurlijk contact met ons op.

Verzekeringen, hypotheken en financiële planning

Ontvang acht keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Verzekeren en Hypotheken

Financiële planning en advies

Contact

Zwaans staat voor je klaar

Wilt u meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heeft u behoefte aan een deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan even contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij u graag een nadere toelichting op onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAP
zwaans