Ziekte op tijd melden

Ziek zijn is geen optie voor veel ondernemers. Niet werken betekent immers geen inkomsten. Dit kunt u opvangen met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Hiermee heeft u financiële zekerheid als u door ziekte of een ongeval tijdelijk uw beroep niet kunt uitoefenen. Hieraan zijn wel voorwaarden verbonden. Een voorbeeld is de meldtermijn voor ziekte. Hoe zit dat?

Hulp bij re-integratie is een belangrijk onderdeel van een AOV. U wilt immers zo snel mogelijk weer aan de slag. Om dat te realiseren wil de verzekeraar het direct weten als u ziek bent. Dat betekent dat u binnen een vastgestelde termijn moet laten weten dat u arbeidsongeschikt bent. Doet u dat niet, dan kan de verzekeraar besluiten niet uit te keren. Daarmee komt uw financiële zekerheid in gevaar.

Heeft u een AOV en raakt u arbeidsongeschikt, meld het ons direct! Heeft u nog geen AOV? Neem contact met ons op en wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945