Wij informeren u, u informeert ons

Wet- en regelgeving verandert nogal eens in Nederland. Een manier om snel inzicht te krijgen welke maatregelen voor u belangrijk zijn, is het invullen van ‘Wat betekent dit voor mij?’ Dit is een handige tool van Wijzer in Geldzaken waarmee u afgepast op uw persoonlijke situatie informatie krijgt over nieuwe wetten en regels. Denk hierbij aan energie- en huurprijzen, AOW- en pensioenregels, minimumloon aanpassingen, toeslagrechten, etc.

Naast wet- en regelgeving verandert ook het beleid van verzekeraars regelmatig. Bij deze wijzigingen bekijken wij of de dekking van uw risico’s niet
in gevaar komt. Bedenk dat schades
en veranderingen in uw persoonlijke situatie ook invloed kunnen hebben op uw risico’s en verzekeringspakket. Bijvoorbeeld een geboorte, een verhuizing, een scheiding. Houd u ons op de hoogte? Dan zorgen wij voor de aanpassing in uw polissen.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945