Wie belt u eigenlijk als uw systeem wordt gehackt?

Cybercrime is in de afgelopen jaren een steeds groter probleem geworden. De computer en internet zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsleven. Meer dan ooit bent u afhankelijk van uw data en systemen. Denk hierbij  aan payrollgegevens, klantenadressen, financiële gegevens, identificatiegegevens etc.

U wilt natuurlijk niet dat deze privacygevoelige gegevens op straat komen te liggen.

Maar stel u voor dat het wel gebeurt? Dat u te maken krijgt met een systeeminbraak, een cyber-aanval, phishing of cyber-afpersing.

Met wie neemt u dan contact op?
En hoe zorgt u ervoor dat de materiële, juridische en reputatieschade zoveel mogelijk wordt beperkt?
Gaat u dat zelf doen of uw medewerkers?

Dit zijn vragen waar u nu antwoord op moet hebben. En niet pas als u voor een voldongen feit staat.

Wij bieden verzekeringen waarbij u bijvoorbeeld direct een IT-securityspecialist kan inschakelen om de schade zoveel mogelijk te beperken.

Vraag een gratis Cyberrisk scan aan om te kijken welke cyberrisico’s u op dit moment loopt. Dat kunt u nu meteen doen door te bellen met Robert op 06-22 03 66 65 of door een mail te sturen naar robert@zwaans-verzekeringen.nl dan bel ik u terug voor een afspraak.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945