Wat te regelen bij samen leven

Gefeliciteerd! U heeft de liefde gevonden en wilt samen verder door het leven. Naast de feestelijke kant hebben trouwen, samenwonen of een geregistreerd partnerschap ook een ‘zakelijke’ kant. Denk hierbij aan verzekeringen, belastingen, hypotheek en pensioen. Een voorbeeld: u woont zelf al in een huis en uw partner trekt bij u in. Biedt uw inboedelverzekering dan nog voldoende dekking? Hebben jullie apart een aansprakelijkheidsverzekering? Het kan voordelig zijn deze op beide namen te zetten. Het kan ook zijn dat u nieuwe verzekeringen af wilt sluiten. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverzekering zodat uw partner goed achterblijft wanneer u komt te overlijden.

Veel te regelen dus als u samen het leven wilt delen. Zit de feestelijke gebeurtenis in uw planning? Wij helpen u graag met de zakelijke kant. Bel ons voor een afspraak. Wij zorgen voor de koffie. Zorgt u voor de taart?

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945