Wat is uw testamentmoment?

“Eerste kleinkind, nieuwe liefde of een stukgelopen relatie. Op zulke momenten denkt u vast niet aan een testament. Terwijl dat wel belangrijk is. Want deze gebeurtenissen zorgen voor een grote verandering in uw leven.” Met #testamentmoment wijst de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) op de noodzaak van een testament. Met een testament bepaalt u zelf wat er met uw bezittingen gebeurt na uw overlijden. Een testament is niet verplicht, maar geeft vaak wel een geruststellend gevoel. Vooral als uw gezinssituatie niet ‘doorsnee’ is en u andere dingen wilt dan het wettelijk erfrecht. Meer weten? De checklist van de KNB helpt u na te denken over de mogelijkheden van uw testament en wat u belangrijk vindt.

Voor een gerust gevoel over de kosten rondom uw begrafenis is een uitvaartverzekering een goede oplossing. Wij helpen u graag met de best passende vorm. Heeft u uw uitvaartverzekering jaren geleden al geregeld? Oude polissen zijn doorgaans niet geïndexeerd. Dat betekent dat de uitkering niet overeenkomt met de jaarlijks stijgende kosten van een uitvaart. Komt u even bij ons langs? Dan kijken wij het voor u na.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945