Wat doe jij met je vakantiegeld?

Iedereen die werkt of een uitkering krijgt, krijgt in mei of juni vakantiegeld. Een typisch Nederlands (en Belgisch) verschijnsel overigens, want in het buitenland is het een onbekend begrip. In de meeste gevallen is het 8% van het bruto jaarsalaris. Ontvangers van een AOW-uitkering krijgen een vast bedrag per maand en wie een bijstandsuitkering heeft, krijgt 5%. Vakantiegeld is een toelage die oorspronkelijk is bedoeld om extra kosten van vakantie te dekken. Vaak wordt het ook gebruikt om te sparen, spullen te kopen of schulden af te lossen of rekeningen te betalen. Lees meer over besteding van vakantiegeld op de website van het Nibud.

 

Behoor jij tot de meerderheid van de mensen die het vakantiegeld daadwerkelijk aan vakantie besteden? Laat ons weten wat je plannen zijn en we zoeken er de best passende reisverzekering bij.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945