Vuurwerkverbod: een zorg minder

Verzekeraars melden na de jaarwisseling miljoenen euro’s vuurwerkschade en vernielingen bij particulieren en bij bedrijven. Dit soort schade aan gebouwen, auto’s of goederen kan grote gevolgen hebben voor u als ondernemer. Om extra druk op door corona zwaar belaste zorg en op de handhaving van de openbare orde te voorkomen, besloot het kabinet tot een eenmalig vuurwerkverbod. Dat betekent ook voor u een zorg minder. Voor toch een verdwaalde vuurpijl of vandalisme is het evengoed verstandig wat maatregelen te treffen zoals brievenbussen afsluiten, afvalcontainer binnen zetten of op slot doen en geen brandbaar materiaal buiten laten slingeren. Automatische verlichting en/of cameratoezicht bij uw bedrijfsgebouw is sowieso geen overbodige luxe.

Verzekeringsmogelijkheden voor uw bedrijf hangen af van uw specifieke situatie. Meer weten? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945