Voorbereid op storm

Uit voorspellingen van het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI) blijkt onder andere dat neerslag in de winter toeneemt. Intensiteit van extreme regenbuien in de zomer stijgt en hagel en onweer worden heviger. De kans op gesneuvelde ramen, afgewaaide dakpannen, lekkage, etc. neemt dus ook toe. Als er een fikse regenbui, hagel of storm is voorspeld, check loszittende dakpannen en goten en sluit ramen en deuren goed. Zet ook zaken als los meubilair, potten en reclameborden tijdelijk naar binnen en zorg dat rolluiken, markiezen en zonneschermen goed vastzitten.

Ondanks alle maatregelen kunt u toch schade krijgen. Voor (im)materiƫle schade kunt u terugvallen op:

  • zakelijke opstalverzekering voor bedrijfspand, kantoor, praktijkruimte of winkel
  • een goederen- en inventarisverzekering voor bijvoorbeeld kantoormeubilair, computers, gereedschap, grondstoffen, voorraad en verpakkingen
  • bedrijfsschadeverzekering als u door de schade tijdelijk uw werkzaamheden niet kunt uitvoeren en er geen inkomsten zijn

Bent u voldoende voorbereid op extreme weersomstandigheden? Wij informeren u graag over maatregelen en verzekeringen toegespitst op uw bedrijfssituatie.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945