Voorbereid op de toekomst

Volgens de Chinese astrologie begon op 5 februari het jaar van het varken. Dat zou beter zijn dan vorig jaar dat in het teken stond van de hond. Het wordt een tijd van overvloed en geluk en veel tekortkomingen van de voorgaande jaren worden opgevuld. Vertrouwt u liever niet op de voorspellende vermogens van het varken? Gelijk heeft u! Wij houden voor u bij welke effecten  wetswijzigingen hebben op uw bedrijfsrisico’s en verzekeringen. 2019 is inmiddels ruim twee maanden onderweg. Wat is er anders ten opzichte van 2018?

– Het verlaagde btw-tarief is verhoogd van 6% naar 9%.
– Het wettelijk minimumloon is met 1,34% gestegen.
– Het geboorteverlof voor partners is van twee naar vijf dagen gegaan.

Uiteraard is deze opsomming niet compleet. Een handige manier om direct van alle wetswijzigingen en nieuwe regels op de hoogte te zijn, is de NieuweWetten-app. Een gratis app van de overheid waarbij u zelf de onderwerpen kiest die voor u relevant zijn. Heeft u vragen over de effecten op uw bedrijfsrisico’s en verzekeringen? Wij horen het graag van u.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945