Wat verzekert u wel en wat verzekert u niet?

Over het zelfstandig ondernemerschap is al veel geschreven. Zo beweert Alex van der Hulst in zijn vrolijke boekje ‘Uurtje factuurtje’ zelfs dat “je gek bent als je geen zzp’er bent”. Hij schrijft in zijn inleiding: “Natuurlijk kun je klagen over het gebrek aan zekerheid, inkomsten, belastingen, pensioen, verzekeringen en die lastige overheid. Maar de meeste van die problemen zijn zo op te lossen, een beetje onzekerheid is ook wel spannend en verder loopt het allemaal wel los.” En daar voelen wij ons natuurlijk aangesproken.

Vrijheid hoort bij het zelfstandig ondernemerschap. Voor veel zzp’ers is dat een belangrijke drijfveer een eigen bedrijf te beginnen. Maar als zzp’er heeft u niet dezelfde bescherming die mensen in loondienst wel hebben. Voor risico’s als ziekte en arbeidsongeschiktheid moet u zelf iets regelen. Nou is alles verzekeren niet nodig. Maar een aantal risico’s afdekken is wel verstandig. De hamvraag is nu: wat verzekert u wel en wat verzekert u niet?

Voor een algemeen overzicht van zakelijke risico’s kunt u kijken op ondernemersplein.nl. Voor inzicht in uw specifieke situatie kunt u bij ons terecht. Wij helpen u bij de afweging welke risico’s u zelf kunt/wilt dragen of wanneer verzekeren verstandiger is.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945