Verzekering voor uw lichtreclame

Marketing is de verzamelnaam voor alle acties die u doet om uw producten of diensten te promoten. Daar zijn allerlei manieren voor. Een manier om naamsbekendheid te vergroten, is een lichtreclame aan de gevel van uw pand. Zoals met alles staat de ontwikkeling hierin niet stil. De eerste lichtreclames werden gemaakt met neonhoogspanningslampen. Tegenwoordig gebruiken we neonlaagspanningslampen of ledlampen. Een lichtreclame kan een dure investering zijn. Zeker als de installatie aan de buitenzijde van het bedrijfspand hangt, is het gevoelig voor beschadiging door bijvoorbeeld storm of hagel. Dit is meestal niet standaard verzekerd binnen een opstalverzekering. In zo’n geval adviseren wij een lichtreclameverzekering. Deze heeft een uitgebreidere dekking met onder meer ook vandalisme en diefstal. Sommige verzekeraars hebben ook de kosten van reparatie en (de)montage in de vergoedingenlijst staan. Weten of de lichtreclameverzekering voor u een goede optie is? Neem contact met ons op en wij kijken het voor u na.

Extra tip: Voor lichtreclame is vaak een omgevingsvergunning nodig en is reclamebelasting verschuldigd. Kijk voor meer informatie op ondernemersplein.nl.

 

Verzekeringen, hypotheken en financiële planning

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Verzekeren en Hypotheken

Financiële planning en advies

Contact

Zwaans staat voor je klaar

Wilt u meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heeft u behoefte aan een deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan even contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij u graag een nadere toelichting op onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAP
zwaans