Verzekering voor uw lichtreclame

Marketing is de verzamelnaam voor alle acties die u doet om uw producten of diensten te promoten. Daar zijn allerlei manieren voor. Een manier om naamsbekendheid te vergroten, is een lichtreclame aan de gevel van uw pand. Zoals met alles staat de ontwikkeling hierin niet stil. De eerste lichtreclames werden gemaakt met neonhoogspanningslampen. Tegenwoordig gebruiken we neonlaagspanningslampen of ledlampen. Een lichtreclame kan een dure investering zijn. Zeker als de installatie aan de buitenzijde van het bedrijfspand hangt, is het gevoelig voor beschadiging door bijvoorbeeld storm of hagel. Dit is meestal niet standaard verzekerd binnen een opstalverzekering. In zo’n geval adviseren wij een lichtreclameverzekering. Deze heeft een uitgebreidere dekking met onder meer ook vandalisme en diefstal. Sommige verzekeraars hebben ook de kosten van reparatie en (de)montage in de vergoedingenlijst staan. Weten of de lichtreclameverzekering voor u een goede optie is? Neem contact met ons op en wij kijken het voor u na.

Extra tip: Voor lichtreclame is vaak een omgevingsvergunning nodig en is reclamebelasting verschuldigd. Kijk voor meer informatie op ondernemersplein.nl.

 

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945