Verzekeren smartphones aan banden gelegd

De vakantieperiode is vrijwel voorbij. Verzekeraars maken de status op van de reisverzekering. In 2016 stonden de smartphone en tablet bovenaan de lijst met meest geclaimde artikelen. De cijfers van 2017 zijn nog niet bekend, maar zullen waarschijnlijk hoger zijn. Immers, het bezit en gebruik van smartphone neemt toe. Ook tijdens de vakantie.

Dekking beperkt

Op zowel reis- als inboedelverzekering stonden tot enkele jaren geleden weinig beperkingen op de dekking van smartphones. Dat is nu anders. Door de flinke stijging in claims hebben de meeste verzekeraars de voorwaarden aangepast. Denk aan maximumvergoedingen, een eigen risico of een hogere premie. Ook het soort schade is aan banden gelegd. Zo kan bijvoorbeeld schade door brand wel verzekerd zijn, maar laten vallen niet.

Weten hoe uw smartphone verzekerd is? Wij kijken het graag voor u na.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945