Verbouwing gepland? Check uw verzekeringen!

Met 17.500 bestaande woningen in het eerste kwartaal van 2021 is er 42% minder huizen te koop dan in dezelfde periode een jaar geleden. (Bron: nvm.nl) Als er dan een huis bemachtigd is, wordt er meestal enthousiast grondig verbouwd. Vaak zie je dan in de tuin een tijdelijk onderkomen, zodat de bouwwerkzaamheden vlot kunnen verlopen.

Een nieuw huis (of uw eigen huis) verbouwen en daardoor even elders wonen kan effect hebben op uw verzekeringen. Zo is een leegstaande woning kwetsbaarder voor inbraak. Er liggen meestal veel losse bouwmaterialen in of rondom het huis en meubels zijn tijdelijk opgeslagen. Het huis is ook kwetsbaarder voor schade door het ontbreken van ramen of een dak.

Heeft u verbouwingsplannen? Loop even bij ons binnen en wij checken uw aansprakelijkheid, inboedel, opstal en rechtsbijstand. Schakelt u een aannemer in? Controleer of deze een CAR-verzekering (Construction All Risk) heeft. Ook daar kunnen wij u bij helpen.

Verzekeringen, hypotheken en financiƫle planning

Ontvang acht keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Verzekeren en Hypotheken

Financiƫle planning en advies

Contact

Zwaans staat voor je klaar

Wilt u meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heeft u behoefte aan een deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan even contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij u graag een nadere toelichting op onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAP
zwaans