Veilig en gezond stoken

Door de stijgende gasprijzen zoeken mensen naar alternatieve methoden hun huis te verwarmen. Bijvoorbeeld met een houtkachel of open haard. Carolien Angevaren van Brandweer Nederland: ‘Schoorsteenbranden stonden al in de top 3 van grootste veroorzakers woningbrand. Met het oog op de sterk stijgende gasprijzen verwachten we dat meer mensen gaan stoken op hout of pellets, en dat het aantal schoorsteenbranden verder toeneemt. Toch stoken op hout? Doe het dan veilig.’

 

Veilig stoken begint met een schone schoorsteen. Laat deze dan ook voorafgaand aan het stoken vakkundig vegen. Hierdoor kan lucht makkelijker afgevoerd worden en voorkomt u dat er giftige en/of schadelijke gassen in de woonkamer terechtkomen. Meer weten over veilig en gezond uw huis verwarmen met open haard? Kijk hiervoor op de website van Brandweer Nederland. U kunt bij ons terecht voor een check van uw opstal-en inboedelverzekering.

Verzekeringen, hypotheken en financiële planning

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Verzekeren en Hypotheken

Financiële planning en advies

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945