Vangnet bij schade aan machine

Het aantal failliet verklaarde bedrijven is gedaald, meldt het CBS. In april 2017 waren het er 247 (exclusief eenmanszaken). Dat is het laagste aantal in ruim negen jaar. Oorzaken van faillissementen zijn voornamelijk mismanagement en economische zaken. Denk hierbij aan toename van concurrentie en minder vraag met omzetdaling als gevolg.

Schade komt nooit gelegen

Werkt u in uw bedrijf met machines? Dan herkent u vast het effect van een kapotte machine op uw productie. Hoewel het niet direct tot een faillissement hoeft te leiden, kan het toch behoorlijke impact hebben. Schade aan machines of installaties kan de productie helemaal of voor een deel stilleggen. Wat de aanleiding ook is, een schade komt nooit gelegen en reparatie duurt altijd te lang.

(Im)materiële schade

Een machinebreukverzekering kan uitkomst bieden. Met deze verzekering vangt u materiële beschadiging van machines en installaties op zoals reparatie- of vervangingskosten. Ook de gevolgen voor uw bedrijf kunt u opvangen. Want uitgaven lopen door terwijl inkomsten wegvallen (immateriële schade). Daarvoor is er de machinebreukbedrijfsschadeverzekering.

Beide verzekeringen moeten precies op uw bedrijf zijn afgestemd. Dan kunnen ze de beste oplossing zijn bij schade aan machines. Wij zijn u hierbij graag van dienst.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945