Uw recht bij webwinkelen

Steeds meer mensen doen hun inkopen online. Nederland staat zelfs in de Europese top 5 online winkelen. Het zijn voornamelijk de dagelijkse boodschappen die we bestellen en laten bezorgen. Verder kopen we producten zoals elektronica, kleding, speelgoed, vliegtickets en kaartjes voor evenementen. (Bron: CBS)

Als consument heeft u het recht op een deugdelijk product, veertien dagen bedenktijd en garantie. Dat geld ook voor online aankopen. Nu we steeds meer online inkopen, ziet het Verbond van Verzekeraars dat ook het aantal conflicten hierover toeneemt. Webwinkelen is snel, gemakkelijk en vaak ook voordelig. Tegelijkertijd ziet u niet wat u koopt, kan uw aankoop bij het inpakken en verzenden beschadigen en treft u vaak ‘niet thuis’ als u een klacht heeft.

In zo’n geval kan een rechtsbijstandverzekering uitkomst bieden. Deze biedt juridische hulp bij allerlei consumentengeschillen en ook bij woon- en werkconflicten. Meer weten? We horen het graag van u!

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945