Uw invloed op premie autoverzekering

De premie van uw autoverzekering wordt bepaald door een aantal factoren. Denk aan de leeftijd van de auto en van de bestuurder, gewicht van de auto, de regio waar u woont, aantal gereden kilometers per jaar en het aantal schadevrije jaren. Sommige factoren staan vast, andere factoren kunt u zelf beïnvloeden. Door wat u claimt bijvoorbeeld. Schade die u zelf veroorzaakt claimen op uw autoverzekering (allrisk), betekent dat u treden teruggaat op de bonus/malus-ladder. Daardoor gaat uw premie omhoog. Als herstel van de schade minder kost dan de premieverhoging, is het verstandiger de schade zelf te betalen. Door het niet te claimen verandert er niets aan het aantal schadevrije jaren en de premie.

 

Let op: Als de schade niet uw eigen schuld is of als u een no-claimbeschermer heeft, kunt u de schade beter wel melden. Kom bij schade altijd even bij ons langs voor de juiste keuze.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945