Te klein voor cybercrime?

Denkt u dat de grootte van een bedrijf bepalend is voor een cyberaanval? Daar zijn beveiligingsexperts het niet mee eens. ‘Internetcriminelen weten vaak niet eens met wat voor bedrijf ze te maken hebben. Ze kijken vooral hoe makkelijk ze ergens kunnen binnenkomen. En dan is losgeld vragen de volgende stap.’ Aldus het online cybermagazine ‘Klik hier!’ van de Kamer van Koophandel.

 

Nederlandse bedrijven krijgen per week gemiddeld 294 cyberaanvallen te verduren. Bedrijfsomvang en -omzet variërend van groot tot klein. Jezelf beschermen tegen cybercrime is echt geen luxe, maar een must. Maar hoe pak je dat nou aan? Check eens de speciale website van de Kamer van Koophandel ‘Wegwijzer Cybersecurity’. En overweeg een cyberverzekering. Deze stelt, net als een brandverzekering, voorwaarden zoals een goede antivirus- en firewallsoftware, een wachtwoordenbeleid en het regelmatig maken van back-ups. Wat er vervolgens wel en niet onder de dekking valt, verschilt per verzekeraar. Meer weten? Wij helpen u graag verder.

Verzekeringen, hypotheken en financiële planning

Ontvang acht keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Verzekeren en Hypotheken

Financiële planning en advies

Contact

Zwaans staat voor je klaar

Wilt u meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heeft u behoefte aan een deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan even contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij u graag een nadere toelichting op onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAP
zwaans