Stoppen met roken levert geld op

Heeft u op 1 januari 2020 het goede voornemen gemaakt om te stoppen met roken? Na een dag of drie was alle nicotine al uit uw lichaam. Na maximaal een week was uw lichaam niet meer verslaafd. De behoefte aan een sigaret is daarmee nog niet verdwenen. Het doorbreken van de vaste gewoonte is vaak het lastigste. (Bron: rokendebaas.nl)

Met niet (meer) roken bespaart u niet alleen geld doordat u geen sigaretten (meer) koopt. Niet-rokers betalen minder premie voor de overlijdensrisicoverzekering (ORV) dan rokers, omdat de kans op overlijden voor een roker groter is dan voor een niet-roker. Bent u definitief gestopt met roken en rookt u al twee jaar niet meer? Laat het ons weten en wij kijken na of uw premie aangepast kan worden. ORV-premies zijn de afgelopen jaren sowieso fors gedaald, omdat onze gemiddelde leeftijd steeds hoger wordt. Kom ook daarvoor gerust bij ons langs, zodat wij uw premie opnieuw kunnen berekenen.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945